Playground INNOVATION

Vi realiserer fantastiske, interaktive idéer for virksomheder og som producent for den kreative branche.

Do you want to be inspired?

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive industry.

Kreativ Idéudvikling

Med et team fyldt med kreative hoveder og tekniske schweizerknive, har vi det perfekte afsæt til at udtænke kreative idéer med afsæt i teknologiens muligheder. Specielt når det ønskes at brugere og virksomheder mødes i et uforglemmeligt øjeblik. Vi laver storytelling, idéoplæg, grafiske skitser, og meget mere...

Indsigt

Indsigt


Uanset om I står overfor at skabe en ny event, skal designe en udstilling, aktivere et road show, opbygge et show room, eller en anden fysisk aktivering der skal engagere målgruppen, så kan vi i den indledende fase hjælpe med at finde det rette afsæt. Igennem research, workshops og dialog kan vi forme den nødvendige indsigt, som kan danne grundlaget for en efterfølgende værdifuld kreativ proces.

Kreativt oplæg

Kreativt oplæg


Baseret på indsigt og brief kan vi skabe et kreativt oplæg, der både behandler den overordnede strategi og de involverede oplevelser. Med vores viden om teknologiens muligheder kan vi skabe unikke kreative koncepter, som sikre jer opmærksomheden, med afsæt i jeres formål.

Grafisk visualisering

Grafisk visualisering


Når idé skal gøres til koncept har vi kompetencerne in-house til at at visualisere alt indhold i 2D og 3D. Alt efter behov kan vi skabe en fuld grafisk visualisering af oplevelsen ned til mindste detalje, så vi sikre positiv forventningsafstemning imellem alle projektets interessenter – før projektet realiseres.

Produktion

Uanset om konceptet er udtænkt af jer eller os, så kan vi producere og eksekvere det. Vi elsker at skabe meningsfulde oplevelser med interaktive installationer og herigennem knytte virksomheder og brugere tættere sammen. Vi arbejder med augmented reality, motion tracking, photo booths, second screen teknologi, touch screens, sensor netværk, projection mapping, green screen, virtual reality, video walls, motion design og meget mere...

Software

Software


Vi udvikler selv alt software til vores koncepter. Fra den tidlige udlægning af arkitekturen, til den endelige kodning og test. Det skaber et dynamisk afsæt for alle vores udviklingsprojekter, hvor vi i en iterativ proces kan skabe den bedste oplevelse.

Hardware

Hardware


I hjertet af vores koncepter findes hardwaren, der muliggør den meningsgivende interaktion med målgruppen. Vi er ikke låst i enkelte teknologier, men eksperter i at finde og bruge de rette teknologier, som afsæt for den bedste oplevelse.

Fysisk Formgivning

Fysisk Formgivning


Intet koncept uden fysiske rammer, der samler hele oplevelsen. Med stor fokus på æstetik og funktionalitet designer vi de rette rammer, som vi selv, eller igennem vores partnere, får produceret og samlet i den endelige oplevelse. Dette uanset som der er tale om et enkelte interaktivt koncept, eller et samlet fysisk univers af digitale oplevelser.

Har jeg ikke set jer før?

Indrømmet - Vi er ikke verdenskendte. Men faktisk har vi eksisteret i 10 år, så der er en reel chance for at du kender os igennem vores mange projekter. Måske du har danset med på festival, spillet med på stadion, leget med i shopping centret, grint med online, grædt med i lufthavnen, skålet med i byen, kysset med på gaden eller smilt med på et af de +700 andre projekter vi har været engageret i.

Lige meget om du er en ny eller gammel legekammerat så hører vi altid gerne om hvordan vi kan hjælpe dig

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Vil du se flere cases?

Så gå på opdagelse i vores mange projekter.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Do you want to be inspired?

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive industry.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024