The Home Weather Machine

Spies

Do you want to be inspired?

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive industry.

Spies

The Home Weather Machine

Vi elsker at realisere idéer for den kreative branche, derfor var det en ren drøm da Robert/Boisen & Like-minded rettede henvendelse for at få konceptualiseret, designet og produceret en vejr-simulator.

Spies Home Weather Machine er en vejrsimulator, som bruger live vejr-data til at simulere vejret derhjemme – på en strand i Thailand. Et sensorisk bombardement skabt via vindmaskiner, regnvejrsdyser, tågekanoner, snemaskine, højtalere og lamper, der mindede gæsterne om at en Spies rejse er: Ferier du ikke vil hjem fra.

Videoen var helten i en online kampagne på tværs af 9 lande – og er set af mere end 4.5 millioner personer. Og vigtigst af alt, så havde den øgede omtale positiv effekt på salget, hvor det nordiske salg steg med hele +35% i perioden.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024