Perfect Match

Magasin

Do you want to be inspired?

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive industry.

Magasin

Perfect Match

Magasin har en klar ambition om at skabe sammenhæng mellem deres digitale indsatser og de events som sker in-store. Som et led i vores samarbejde herom, blev vi udfordret til at udvikle et nyt format, som kunne netop dette.

Perfect Match er den intelligente personlige shopping assistent. Ligesom ’andre kiggede på’ anbefalingerne på webshoppen, giver Perfect Match de besøgende muligheden for at sammenholde deres tøjstil med andre ligesindede, for at finde perfekte tøjmatch. Tøj som efterfølgende kan købes direkte fra telefonen, eller i de omkringliggende afdelinger.

I takt med at folk liker og disliker tøj bliver Perfect Match klogere på folks præferencer og bliver derfor løbende bedre til at sammensætte det perfekte match ud fra brugerens og tidligere brugeres tøjsmag.

Perfect Match var på en landsdækkende tour rundt i Magasins varehuse, hvor der blev swipet mere end 17.000 styles i løbet af de 30 dage kampagnen varede. Heraf var 64% kvinder og 36% mænd.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024