Æ synnejysk sprochmesteskaf

DR

Do you want to be inspired?

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive industry.

DR

Æ synnejysk sprochmesteskaf

I anledningen af 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark, ønskede DR at skabe en unik aktivitet, som kunne komme på tur rundt i Danmark og understøtte temaet, som løbende blev udfoldet på alle DRs kanaler.

Løsningen blev den digitale installation ’Æ synnejysk sprochmesteskaf’, hvor Sønderjylland og ’æ sproch’ blev hyldet med en interaktiv ordtræningsmaskine. En maskine fyldt med sønderjyske ord og vendinger, indsamlet via P4 Syds lyttere og indtalt på rigtig Synnejysk!

I installationen er det muligt for to personer at dyste på rigtighed og hurtighed i kampen om at gætte de rigtige nudanske oversættelse af ordene. Alt imens man bliver klogere på Sønderjylland og Genforeningen og måske får en af de eftertragtede pladser på mesterskabets top-10 liste. Installationen vil løbende være at finde på de danske biblioteker.

Playground Marketing har i tæt samarbejde med DR og deres partnere været med til at skabe designet fra idé til færdig produktion.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020 og 2022