Playground Vending

Interaktiv automat til indsamling af permissions
Playground Vending

Playground Vending


Playground Vending - en digital automat med mange muligheder


Ønsker I at skabe flere tilmeldinger til jeres nyhedsbrev, flere downloads af jeres app eller booste deling på jeres Instagram hashtag? Så er en interaktiv, digital automat et oplagt valg, da automaten giver fælles gevinst for jer og de besøgende.

Automatens formål er nemlig at booste jeres målbare permission-fokus igennem en værdifuld oplevelse, hvor man ikke betaler med penge, men med en digital handling - til jeres fordel. Alt efter valgt modul kan de besøgende nemlig enten ’betale’ ved at:

1. Tilmelde sig jeres nyhedsbrev
2. Downloade jeres app
3. Bruge jeres Instagram hashtag

Den digitale automat er en oplagt aktivitet til at skabe en god interaktionsoplevelse mellem jer og jeres målgruppe. Derfor er automaten en stor succes og bliver brugt som brand activation med virksomheders egne produkter f.eks. som gaver, messeaktivitet eller som in-store event. Indholdet i automaten kan bl.a. være slik, gavekort eller noget helt tredje. Vores interaktive, digitale automat har en kølefunktion, så det er også muligt at tilføje drikkevarer som præmie.

Automatens design tilpasses jeres virksomhed og kampagne. På den måde får I et produkt, som matcher jeres brand, budskaber og belønner jeres målgruppe med præmier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin