Playground Vending

Interaktiv automat der i det fysiske møde med kunden kan hjælpe med at booste jeres marketing formål. Alt efter ønske kan automaten bruges til at booste antallet af nyhedsbrev tilmeldinger, app downloads, eller Instagram deling, via et bytte for en gave fra automaten.
Playground Vending

Playground Vending

Denne interaktive, digitale automat skaber en fælles gevinst for både jer og jeres målgruppe, fordi I skaber noget sammen. Automatens formål er nemlig at booste jeres målbare permission-fokus igennem en værdifuld oplevelse in-store, hvor man ikke betaler med penge, men med en digital handling - til jeres fordel. Jeres besøgende kan bl.a. betale ved at:

1.Tilmelde sig jeres nyhedsbreve, der giver de tilmeldte adgang til indholdet i automaten.
2. Downloade jeres app, der giver adgang til indholdet i automaten.
3. Motivere målgruppen til at dele et billede med jeres hashtag, og giv en gave.

Den digitale automat er en oplagt aktivitet til at skabe en god interaktionsoplevelse mellem jer og jeres målgruppe. Derfor er automaten en stor succes og bliver brugt som brand activation med virksomheders egne produkter f.eks. som gaver, messeaktivitet eller som in-store event. I bestemmer selv indholdet i jeres digitale automat. Indholdet i automaten kan bl.a. være slik, gavekort eller noget helt tredje. Vores interaktive, digitale automat har en kølefunktion, så det er også muligt at tilføje drikkevarer som præmie.

Vores interaktive automat tilbyder mange forskellige funktioner, som kan tilpasses jeres behov. Derudover kan vi tilpasse automatens design til jeres virksomhed og kampagne. På den måde får I et produkt, som matcher jeres brand, budskaber og belønner jeres målgruppe med præmier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin