Automaten

Interaktiv, digital automat med mange funktioner. I kan indsamle leads, øge app download, opfordre til deling på Instagram og meget mere.
Automaten

Automaten

Denne interaktive, digitale automat skaber en fælles gevinst for både jer og jeres målgruppe, fordi I skaber noget sammen. I vores digitale automat betaler man nemlig ikke med penge, men med en digital handling - til jeres fordel. Jeres besøgende kan bl.a. betale med:

1. Nyhedsbreve: tilmelding til nyhedsbreve, der giver de tilmeldte adgang til indholdet i automaten.
2. App: downloading af jeres app, der giver adgang til indholdet i automaten.
3. Instagram: motivér målgruppen til at dele et billede med jeres hashtag, og giv en gave.

Den digitale automat er en oplagt aktivitet til at skabe en god interaktionsoplevelse mellem jer og jeres målgruppe. Derfor er Automaten en stor succes og bliver brugt som brand activation med virksomheders egne produkter f.eks. som gaver, messeaktivitet eller som in-store event. I bestemmer selv indholdet i jeres digitale automat. Indholdet i Automaten kan bl.a. være slik, gavekort eller noget helt tredje. Vores interaktive, digitale automat har en kølefunktion, så det er også muligt at tilføje drikkevarer som præmie.

Vores interaktive automat tilbyder mange forskellige funktioner, som kan tilpasses jeres behov. Derudover kan vi tilpasse Automatens design til jeres virksomhed og kampagne. På den måde får I et produkt, som matcher jeres brand, budskaber og belønner jeres målgruppe med præmier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin