Creative Camps

Cartoon Network

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Cartoon Network

Creative Camps

Som aktivering af det nye online univers, Imagination Studios, ønskede Cartoon Network at skabe en række kreative events, hvor målgruppen kan involvere sig med universet og blive undervist i animation omkring deres velkendte tegnefilmsfigurer.

Creative Camps blev udviklet fra bunden med digital kreativitet i centrum. Sammen med den udtryksfulde og farverige dekoration, består området af en række digitale elementer, som alle understøtter eventens formål. Heriblandt udviklede vi to dubbing stations, hvorfra børn kan lægge stemmer til tegnefilm.

Creative Camps var på tur rundt i en række danske biblioteker i løbet af 2018, hvor der afholdtes planlagte workshops for skoler og andre besøgende i samarbejde med Viborg animationsskole.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024