IKEA Photo Booth

IKEA

IKEA

IKEA Photo Booth

I samarbejde med bureauet Hjaltelin Stahl, ønskede vi at skabe en mindeværdig aktivering, der aktivt formår at inddrage forbrugerne i forbindelse med lanceringen af IKEA’s nyeste efterårskatalog, med et krav om samtidig at skabe unik digital content og reach.

IKEA Photo Booth er en interaktiv installation, der giver IKEA’s kunder muligheden for at være model på deres helt egen IKEA forside. Kundens unikke forsidebillede deles derefter på Instagram, via #IKEAkataloget, for derved at deltage i konkurrencen om et gavekort.

På 3 uger i alle 5 IKEA butikker, blev der i alt skabt over 8.600 personliggjorte IKEA forsider. Knap halvdelen af disse forsider - præcis 4.073 - blev derefter sendt direkte til deltagerens telefon. Hertil blev der uploadet og lavet over 380 unikke instagramposts med #ikeakataloget.

Notice: Undefined index: testimonial in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020