Bullet Time

Post Nord

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Post Nord

Bullet Time

I forbindelse med PostNord Danmark Rundt ønskede PostNort at aktivere deres samarbejde med Julemærkefonden. De har i mere end 100 år været med til at give medvind til børn, der har det svært og senest med "Gør modvind til medvind" platformen.

Løsningen blev en GIF booth, hvor tilskuerne kunne opleve og mærke, hvordan det er at få vendt modvind til medvind på egen krop. Photo boothen gjorde det muligt at tage et foto i medvind, som resulterede i at de besøgende fik et medvinds-portræt med hjem, som et minde fra dagen.

Eventen var live i alle 5 målbyer til PostNord Danmark Rundt. Der var stor underholdning for tilskuerne, som samtidig blev gjort opmærksom på ”Gør modvind til medvind” platformen.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024