The Home Weather Machine

Spies

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Spies

The Home Weather Machine

Vi elsker at realisere idéer for den kreative branche, derfor var det en ren drøm da Robert/Boisen & Like-minded rettede henvendelse for at få konceptualiseret, designet og produceret en vejr-simulator.

Spies Home Weather Machine er en vejrsimulator, som bruger live vejr-data til at simulere vejret derhjemme – på en strand i Thailand. Et sensorisk bombardement skabt via vindmaskiner, regnvejrsdyser, tågekanoner, snemaskine, højtalere og lamper, der mindede gæsterne om at en Spies rejse er: Ferier du ikke vil hjem fra.

Videoen var helten i en online kampagne på tværs af 9 lande – og er set af mere end 4.5 millioner personer. Og vigtigst af alt, så havde den øgede omtale positiv effekt på salget, hvor det nordiske salg steg med hele +35% i perioden.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024