Skudduel

Underholdende spil hvor prærien er besat af banditter og hvor indianere og cowboys skal samarbejde for at vinde duellen.
Skudduel

Skudduel

Banditterne har røvet byens bank, er stukket af med guldet og har gemt sig på prærien. Byens sherif har kaldt til samling og nu er det børnenes opgave at få guldet tilbage. Fra tablet-bænkene kan de først vælge om de vil tage kampen op som cowboy eller indianer. Dernæst skal der samarbejdes for at få sigtekornet på banditterne, som hurtigt gemmer sig på prærien. Lykkes det de unge helte at få guldet tilbage eller stikker banditterne af med det hele?

Skudduel er et sjovt afbræk for jeres kunder, som resulterer i hundredvis af daglige dueller, der kræver både koordination og samarbejde.

Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på de sociale medier.

Skurkejagten kan lejes på ugebasis og indgår desuden som en del af det større event ´Det Vilde Vesten´, samt i årslicensen til Playground Station.

Pris fra 25.000 kr. ex. moms.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin