Rumrejsen

Skab fordybelse og underholdning hos målgruppen med astronauter, planeter og universet
Rumrejsen

Rumrejsen

Rejs ud i rummet og bliv klogere på universet og astronauterne med dette sjove koncept. Rumrejsen består af tre forskellige koncepter, som underholder og giver mulighed for fordybelse hos hele målgruppen. Eventen er oplagt, hvis I ønsker at skabe et pusterum for hele familien, hvor de både kan blive klogere, blive underholdt og forevige oplevelsen.

Rumrejsen består af:
1. Planet Patruljen: jeres målgruppe skal hjælpe hinanden med at samle energikilder til rumskibet, så de kan rejse videre ud i rummet. Spillet er sjovt og giver en fælles fordybelse hos spillerne, fordi de skal bruge koordination og koncentration i spillet.
2. Astronaut Akademiet: jeres målgruppe har med denne interaktive væg mulighed for at lytte til historier og få viden omkring astronauter og universet. Væggen består af tre individuelle vægge med grafik og tilhørende speaks, som målgruppen kan interagere med. Den interaktive væg skaber en særlig formidling til enhver nysgerrig sjæl.
3. Space Selfie: jeres målgruppe har mulighed for at lave deres eget selfie fra rummet, med en astronaut eller på planeter. I denne green screen photobooth får jeres målgruppe et sjovt billede sendt til telefonen, som minder dem om dette event.

Hvis I leder efter en oplevelse, som både giver et pusterum til jeres besøgende og samtidig underholder dem, er dette koncept en god mulighed. Dette digitale koncept sætter nemlig rammerne for et æstetisk univers, der skiller sig ud i fx. et storcenter. Rumrejsen er et særligt koncept, der kan skabe viden, underholde og skabe et anderledes koncept for den yngste målgruppe.

Planet Patruljen kan bookes med 2 eller 4 iPad-bænke afhængigt af jeres behov. Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på jeres sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin