Rasmus Klump

Rasmus Klump

Rasmus Klump

En event der med garanti skaber glæde hos de yngste og frembringer minder hos de ældste. Med Det Gode Skiv’ Mary skabes en underholdende legeplads - fyldt med unikke oplevelser:

1. Læseplads. I stævnen kan forældre og børn sidde og læse Rasmus Klump historier.

2. Soundboard. I kahytten kan man igangsætte lyde og musik fra Rasmus Klumps univers.

3. Fru Klumps Pandekager. Her skal børnene hjælpe fru Klump med at samle ingredienser til pandekager med bevægelser foran skærmen. Den perfekte aktivitet som bidrager til børnenes motorik og gode grin fra tilskuerne.

4. Kong Neptuns Skat. Her skal børnene hjælpe Kong Neptun med at indsamle mønter til skattekisten. En oplevelse med stor underholdningsværdi og hvor samarbejde er nøglen til succes.

5. Rasmus Klump Bio. Her kan pulsen komme ned imens man ser en af de mange film fra Rasmus Klump-universet, siddende i Rasmus Klump sækkestole og redningskranse.

En oplevelse som indeholder timevis af leg på tværs af aldersgrupper – og som giver mulighed for at bruge Rasmus Klump brandet markedsføring samt mulighed for booking af Rasmus Klump til ’meet and greet’.

En unik oplevelse til de besøgende, som kan bookes på ugebasis f.eks. i ferier for at sikre øget besøgstal og underholdning til de besøgende.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin