Playground Station

Vores unikke digitale legeplads, der skaber underholdning for alle. Indeholder talrige muligheder for tiltrækning af børnefamilien, men tilpasses også ofte grafisk til virksomheden og bruges som brand activation til den voksne målgruppe.
Playground Station

Playground Station

Playground Station finde i to udgaver:

Playground Station AR kommer med motion tracking kamera, der aflæser brugernes bevægelser foran skærmen så kroppen bruges til at styre spillet. Til Playground Station AR findes en række Augmented Reality spil, som altid tiltrækker opmærksomhed og engagerer målgruppen. Uanset om I vælger at tilpasse grafikken til jeres brand-univers eller I vælger et af de præ-definerede temaer.

Playground Station tablet kommer med 2 tablet-bænke, hvorfra de besøgende kan spille med. Denne udgave er målrettet børnefamilien og indeholder et hav af spilmuligheder, der underholder de besøgende og sikrer et mindeværdigt besøg hos jer.

Playground Station kan lejes på ugebasis som event eller købes med årslicens på samtlige digitale oplevelser, så I kan skabe relevant underholdning hver dag hele året.

Pris fra 22.500 kr. ex. moms.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin