Playground Booth

Vores Playground Booth er en sikker vinder, når I ønsker at målgruppen skal dele jeres budskaber med et unikt foto. Vores løsninger tilpasses altid grafisk til jeres virksomhed og kampagne. Løsningen er specielt oplagt når eventen ønskes delt på de sociale medier.
Playground Booth

Playground Booth

Eventen gør de besøgende til jeres ambassadører. Med en Playground Booth kan de besøgende tage et foto, godkende det og efterfølgende sende til egen mobil, hvorfra det kan deles. På en skærm ved siden af vises de seneste godkendte fotos til inspiration for andre. Vi tilpasser alt grafik til jeres kampagne, så vi sikrer en god oplevelse med et godt resultat, hvor jeres kampagne og virksomhed indgår.

Vores Playground Booth findes i flere moduler, som I kan vælge afhængig af kampagnens fokus. Prøv f.eks. den klassiske Photo Booth med foto, Boomerang Booth med video som output, Double Exposure Booth hvor et lag ligges ovenpå billedet eller Green Screen versionen, hvor de besøgende kan udskifte for- og baggrund på billedet.

Vores Playground Booth kan bookes ind til kampagner på ugebasis eller købes med årslicens på alle moduler, så I kan skabe uforglemmelige minder for de besøgende hele året.

Pris fra 25.000 kr. ex. moms.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin