Photo Booth

Gør jeres målgruppe til ambassadører. Involvér dem i jeres budskaber og motivér dem til at dele unikt indhold på de sociale medier.
Photo Booth

Photo Booth

En interaktiv, digital Photo Booth er et succesfuldt valg, hvis I gerne vil involvere jeres målgruppe i jeres budskab. Særligt, hvis I ønsker, at jeres målgruppe skal have et unikt minde, som de kan dele på de sociale medier eller tage med hjem.

En interaktiv Photo Booth er et sjovt initiativ for både børn, unge og forældre. Konceptet skaber smil og giver et sjovt mindeværdigt billede for alle, der har lyst til at være med.

Den digitale Photo Booth bliver tilpasset jeres unikke kampagne, så logo, grafiske elementer og hashtags matcher jeres brand og budskaber. Vores digitale Photo Booth er derfor med til at styrke jeres kampagne, hvis I ønsker, at målgruppen skal involvere sig i.

Playground Marketing har fire forskellige interaktive, digitale Photo Booths, der på hver sin måde sætter jeres målgruppe i centrum – vi tilbyder:

1. Standard Photo Booth: et populært valg, der giver jeres målgruppe mulighed for et print af deres billede.
2. Love Booth: jeres målgruppe aktiverer selv, via. 2 touch-standerer, fotografering ved at high-five eller med et kys.
3. Boomerang Booth: jeres målgruppe står på et roterende podie, som laver en GIF af dem. GIF er populært, fordi de giver målgruppen en sjov, mindeværdig video.
4. Green Screen Photo Booth: et unikt grafisk univers skabt til jer og jeres målgruppe. I denne Photo Booth tilpasser vi baggrunden på skærmen efter jeres behov, så jeres målgruppe får den ultimative oplevelse, når de træder ind i billedet.

Hver digital Photo Booth skaber forskellige, unikke oplevelser, og derfor er I meget velkomne til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jeres kampagne, event og målgruppe.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin