Lykkehjul

Underholdende digital konkurrence, som altid tiltrækker opmærksomhed og får jeres målgruppe til at stoppe op og involvere sig i.
Lykkehjul

Lykkehjul

Det digitale Lykkehjul er en interaktiv konkurrence, hvor jeres målgruppe deltager på en helt unik måde. Jeres målgruppe sætter selv det digitale lykkehjul i gang via. SMS, og det er nemt at tilmelde sig konkurrencen. I vælger selv præmierne i Lykkehjulet, som jeres målgruppe kan vinde. Når de vinder en præmie, modtager de et link på deres telefon med en digital voucher, som indløses hos jer.

Det digitale lykkehjul er perfekt, hvis I f.eks. skal på messe og mangler unik underholdning til at skabe opmærksomhed til jeres messestand. Det digitale lykkehjul kan nemlig tiltrække flere kunder til jeres butik som en sjov, digital konkurrence. Uanset, så er lykkehjulet et hit, hvis I ønsker at øge antallet af besøgende hos jer.

Det digitale Lykkehjul er en sjov konkurrence, men hvis det ikke er det helt rigtige match til jer, er I velkomne til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige digitale konkurrence til jer og jeres kunder.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin