Instagram Display

Den perfekte aktivitet, hvis I ønsker at motivere jeres målgruppe til at dele content med udvalgte Instagram hashtags.
Instagram Display

Instagram Display

Mangler I en aktivitet til jeres næste event? Så kan denne digitale Instagram-konkurrence være med til at skabe involvering og tiltrække opmærksomhed på Instagram hos jeres målgruppe.

I denne digitale Instagram-konkurrence kan jeres målgruppe dele indhold med jeres udvalgte hashtags og på den måde deltage i jeres konkurrence. Når jeres målgruppe deler et billede på Instagram med jeres hashtag, bliver billedet vist på den opstillede skærm.

Instagram Skærmen er med til at aktivere og involvere jeres målgruppe gennem deltagelse og sjove billeder. På den måde får I både opmærksomhed på Instagram og dér, hvor I vælger at stille Instagram Skærmen op.

I kan bruge konkurrencen som aktivitet til ethvert event, hvor I ønsker at skabe opmærksomhed eller booste delingen af content på Instagram med et specifikt hashtag. Den digitale konkurrence kan både skabe content til jer og involvering af jeres målgruppe. Dette digitale koncept er et populært initiativ, og bliver ofte brugt sammen med vores forskellige Photo Booths for at motivere endnu mere til deling af det unikke content.

Instagram Skærmen tilpasses jeres unikke kampagne, så I kan markedsføre eventet in-store, outdoor eller på jeres sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin