Det Vilde Vesten

Slip indianere og cowboys løs med 3 digitale koncepter i samme event.
Det Vilde Vesten

Det Vilde Vesten

Bring Det Vilde Vesten i live med et unikt event, der underholder og skaber glæde hos jeres yngste målgruppe med tre forskellige digitale interaktionsoplevelser. Dette digitale event er perfekt, hvis I ønsker at skabe en særlig, fordybende oplevelse for jeres besøgende, når de besøger jer.

Det Vilde Vesten består af:
1. En interaktiv tipi: jeres målgruppe kan se og lytte til animationsfilmen om indianeren Sani. Filmen projekteres på den opstillede tipi. Dette digitale koncept skaber et roligt øjeblik for børnene i hyggelige, trygge omgivelser.
2. Skudduel: jeres målgruppe skal som indianere eller cowboys skyde de slemme banditter. Spillet er sjovt og skaber en fælles fordybelse blandt målgruppen, fordi det kræver koordination og samarbejde.
3. Most Wanted Photo Booth: jeres målgruppe kan lave deres egne digitale ”eftersøgt-plakat”. I den digitale Photo Booth får de på plakaten tildelt forbrydernavn og dusør. Den digitale plakat laves som en GIF-fil, og kan sendes både til telefonen eller deles på sociale medier.

Hvis I ønsker, at jeres besøgende får et pusterum, er dette event perfekt til jer. Det digitale koncept sætter nemlig rammerne for rolige omgivelser, dér hvor der til tider kan være brug for det, f.eks. i et storcenter. Det Vilde Vesten er en særlig oplevelse, der skaber et trygt øjeblik hos den yngste målgruppe.

Skudduellen kan bookes med 2 eller 4 iPad-bænke afhængigt af jeres behov. Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på de sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se Det Vilde Vesten i brug

Case - Bruuns Galleri Det Vilde Vesten

Det Vilde Vesten

Bruuns Galleri
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin