Bullet Time

Involvér og aktivér jeres målgruppe i jeres budskaber og kampagner på en helt særlig måde.
Bullet Time

Bullet Time

Dette koncept er en photobooth, hvor jeres målgruppe kan eksperimentere med billedformatet på en unik og underholdende måde. Jeres målgruppe bliver aktiveret og på den måde kan I involvere dem i jeres budskab. Billederne af jeres målgruppe bliver et særligt minde som kan deles eller tages med hjem, da de kan sendes via mail som GIF-filer.

Vores bullet time er en god mulighed til messer, konferencer, events eller fester fordi den skaber opmærksomhed og aktiverer målgruppen - både børn, unge og forældre kan bruge den. Konceptet skiller sig ud, og kan hjælpe med at øge antallet af besøgende til jeres messestand.

Bullet time er derudover et oplagt event, fordi I kan designe den, som I vil. På den måde kan I styrke jeres kampagne og involvere målgruppen i jeres budskaber gennem unikt visuel design. Vi tilpasser nemlig det grafiske udtryk efter jeres behov, så jeres brand står skarpt og tydeligt på slutproduktet.

Denne bullet time garanterer aktivitet og smil til jeres event. I er meget velkomne til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning til jeres kampagne, event og målgruppe.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se Bullet Time i brug

Case - Post Nord Bullet Time

Bullet Time

Post Nord
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin