Quiz

Fang jeres målgruppes opmærksomhed ved at involvere dem i en live, digital quiz tilpasset jeres virksomhed.

Quiz

Motivér konkurrencelysten hos jeres besøgende og lad dem dyste i en quiz med tematisk indhold – tilpasset jeres kampagne. Denne digitale Quiz kan bruges som aktivitet på messer, konferencer, in-store, festivaler, open-by-night eller i retail. Hvis I som virksomhed vil fange jeres målgruppes interesse, er dette koncept perfekt til at skabe brugerinvolvering og opmærksomhed.

I den digitale Quiz spiller man to og to mod hinanden på to opstillede iPad-standere. Spørgsmål og svarmuligheder vises på storskærmen, mens svaret gives på de to iPads. Når Quizzen er færdig bliver vinderen kåret – og får en plads på highscore-listen.

I kan booke Quizzen med 6 forskellige temaer: film/tv-serier, dyr/natur, teknologi, musik, sport & historie. Hvis I ønsker at tilpasse temaet til jeres unikke kampagne, er det også en mulighed.

Denne digitale quiz kan, udover at tiltrække og underholde jeres målgruppe, også indsamle leads, så I kan blive klogere på potentielle kunder og tage kontakt til dem efter, at de har deltaget i jeres Quiz.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj