Title Match

Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

Title Match

Sundhedsstyrrelsens koncept 'Music Against Drugs' minder gæsterne på Roskilde Festival om at vælge den fulde oplevelse med budskabet 'Du oplever kun det halve, når du er helt væk'.

Vores bidrag var Title Match, hvor festivalgæster dyster mod hinanden i en musikquiz, med et twist: Fuldend ukomplette sangtitler ved at vælge bogstaver på touchskærmen – og vis at du får det hele med. Gradvist bliver spillet sværere med flere, roterende, fadende og hoppende bogstaver.

Spillet var installeret i 2 versioner; en stor stationær portal med touch-skærme, højttalere og effekt-lys nær campingområdet og en mobil udgave på hjul, som tournerede festivalpladsen. Festivalgæsterne oplevede derfor både Title Match på vej til og fra campingområdet og på flere tidspunkter af døgnet, hvilket var med til at øge opmærksomheden på den besøgendes egen kunnen i forskellige tilstande.

I perioden 2014-2016 er der blevet spillet mere end 7.000 spil og gættet mere end 63.000 sangtitler.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration and everyday life

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive business.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020 og 2022