Boomerang Booth

Bruuns Galleri

Bruuns Galleri

Boomerang Booth

Vores legekammerater fra det aarhusianske shoppingcenter Bruuns Galleri efterspurgte en aktivering, som kan skabe en sjov og anderledes oplevelse på shoppingturen.

Boomerang Booth er en photo booth med tilhørende podie hvorfra man kan optage en boomerang; en ultrakort video, som gentager sig selv forlæns og baglæns. Boomerang Booth betjenes på en touchskærm, med tilhørende kamera og lys. Når den aktiveres begynder podiet at rotere, hviket giver unikke og sjove boomerangs - til stor glæde for centerets mange besøgende.

På 17 dage blev der optaget over 9.000 boomerangs. Over 50% af disse blev accepteret af brugerne til at blive vist på tilhørende storskærm. Hertil valgte over 1.800 af brugerne at downloade videon direkte til deres egen telefon.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Relaterede produkter

Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration and everyday life

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive business.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020 og 2022