Snydeferie

Spies

Spies

Snydeferie

Vi fik som opgave fra Agenda Group, at designe og producere en Photo Booth løsning, der bidrager til deres aktivering af Spies. Udfordring var at skabe en aktivitet, som, på tur rundt i landet, skaber opmærksomhed omkring Spies og deres feriedestinationer, samt give danskerne et pust af feriestemning i en ellers travl hverdag.

Spies Snydeferie er en photobooth med tilhørende green screen bagvæg, der gør det muligt for de deltagende, at få taget et snydebillede fra en skøn feriedestination. Snydeferie-billederne bliver herefter alle visualiseret på en tilhørende display-skærm - til stor underholdning for alle forbipasserende. De deltagende kan til sidst downloade billedet til deres egen telefon og dele det med deres venner og familie.

På 2 uger blev der skabt over 2.700 snydeferie-billeder, hvor over 2.100 af disse blev downloadet direkte til telefonen.

Notice: Undefined index: testimonial in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020