Future Store

IMPACT

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

IMPACT

Future Store

Som arrangør af IMPACT Omnichannel Index 2022 ønskede IMPACT at skabe et område, der kunne danne rammerne for en engageret dialog om fremtidens butiksoplevelser med de deltagende.

Løsningen blev Future Store, som bestod af koncepterne Real Life Targeting og Virtual Assistant.
Real Life Targeting løsningen brugte teknologi til at målrette reklamer i retail. På en in-store skærm blev der vist indhold, som ændrede sig alt efter hvem der stod foran den - præcis som det i dag fungere online. Via et kamera på toppen blev trafikken tracket og det unikke software tilpassede herigennem reklamerne ud fra bl.a. køn, alder, humør og vejret.
Virtual Assistant løsningen kombinerer krydssalg og digital inspiration i den fysiske butik, hvor formålet er at assistere og inspirere under interaktionen med produktet. Det var flot iscenesat i et reolsystem med en tilhørende skærm, der blev aktiveret, når et produkt løftes fra hylden. På skærmen vises informationer og detaljer om det opgældende produkt samt en QR-kode, der linker direkte til websiden.

Vi stod for at skabe designet fra idé til færdig produktion af begge koncepter.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024