Power-to-X

Energimuseet

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Energimuseet

Power-to-X

I forbindelse med etablering af en ny udstilling på Energimuseet fik vi glæden af at sætte digitalt liv til power-to-X-processer og aktivere de besøgende i power-to-X-hytten.

I udstillingen kan de besøgende helt selv igangsætte den grønne vindmølleenergi. Ved at puste som vinden ville gøre starter vindmøllens vinger med både lys og "bevægelse". Lyset tager de besøgende igennem power-to-X-processen, som afsluttes med en lysende visualiseret lastbil i den anden ende. Går de besøgende videre rundt i udstillingen kan de sætte liv til power-to-X-værdikædesimulator via en touch væg, som udforsker og tester værditab på en legende og informerende måde.

Vi stod for realisering af idéen fra konceptudvikling med Energimuseet til færdig programmering og produktion af installationerne.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024