Dinosletten

Bruuns Galleri

Bruuns Galleri

Dinosletten

Lav en vedkommende aktivitet, som kan underholde de besøgende over sommeren og som kan skabe et indendørs pusterum for hele familien – med ’Let’s Play’ i centrum.

Dinosletten er en aktivitet hvor forældre og børn sammen kan skabe og pleje digitale dinosaurer. Først skabes dinosauren via monterede iPads, hvor farve, mønster og navn kan skiftes. Dernæst sættes den lille dinosaur til live på Dinosletten, på den tilknyttede event-skærm. Herefter kan den passes og plejes, så den vokser sig stor og stærk.

Dinosletten stod 6 uger i Brunns Galleri, hvor der blev sat mere end 14.800 unikke dinosaurer løs på Dinosletten. Tilsammen blev de fodret og givet vand over 780.000 gange (!!), af de besøgende.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration and everyday life

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive business.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020 og 2022