Andel Gynge

Robert/Boisen & Like-Minded

Do you want to be inspired?

Subscribe to our monthly newsletter and receive inspiration with new cases and trends from the interactive industry.

Robert/Boisen & Like-Minded

Andel Gynge

Robert/Boisen & Like-minded rettede henvendelse for at få konceptualiseret og produceret et koncept til Roskilde Festival, som skulle bidrage til festivallens og Andels budskab om omstilling fra sort til vedvarende energi.

Løsningen blev en 2 personers interaktiv gynge, hvor man i fællesskab kunne være med på den grønne mission og skabe energi igennem bevægelse. Ved at gynge frem og tilbage genererede festivallens gæster strøm til at lyse hele gyngestativet op. Derudover kunne man live følge med i hvor meget strøm, der løbende blev dannet på gyngen under festivallen. Jo mere energi der blev genereret, jo flere billetter blev der udloddet i en konkurrence mod Roskilde Festival 2024.

Festivallens gæster bidrog til en grønnere orange følelse ved at generere 4041 Watt timer, hvilket betyder at der er blevet gynget frem og tilbage 40.411 gange på Roskilde Festival.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Want to hear more?Give Morten a call

+45 71 74 75 29

.. or fill out the form, and we will get back to you.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024