Nordea Tombola

Wavemaker

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Wavemaker

Nordea Tombola

Da Wavemaker skulle skabe en aktivering for Nordeas nye partnerskab med den danske musikfestival NorthSide, fik vi muligheden for at bidrage til både idé og eksekvering.

Løsningen blev en anderledes og underholdende tombola med et fokus på smarte betalingsløsninger og den gode gæsteoplevelse. Her gav en kombination af et godt boldøje og kontaktløs teknologi gæsterne mulighed for at vinde fede præmier. Alt de skulle gøre var at ramme hullet med en ærtepose, som aktiverede en sensor og igangsatte en vinder-sekvens med blinkende lys og automatisk åbning.

Installationen var en populær og værdiskabende brand aktivering, hvor der på tre dage blev udleveret mere end 1.550 præmier til festivalgæsterne, med et smil.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024