CS:GO × Guitar Hero

Culture Works

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Culture Works

CS:GO × Guitar Hero

Det kreative bureau Culture Works skulle som optakt til Blast Fall final i København skabe en aktivering for den franske e-sport klub Team Vitality. I den forbindelse havde de en idé og et ønske om at kombinere CS:GO og Guitar Hero.

Vi havde fornøjelsen af at forvandle CS:GO spillere til særlige guitarister for en aften. Ved at forbinde de to verdener var det muligt at duellere mod sine venner, men ikke som man kender det. Tastatur og mus blev nemlig byttet ud med en guitar-controller, hvor spillet skulle styres gennem de velkendte responsive knapper.

Løsningen var et underholdende og anderledes element, der kunne give et nyt twist til selv de mest garvede CS:GO spillere.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024