Jam Box

Northside Festival

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Northside Festival

Jam Box

Festivalsæsonen er den tid på året hvor unge som gamle slipper deres travle hverdag og lader deres kærlighed for musik og indre legebarn komme frem.

Vores opgave var, at udvide festivaloplevelsen på Northside Festival med en ny og underholdende aktivitet, som giver festivalgæsterne en anderledes musikoplevelse.

Jam Box er udviklet I samarbejde med musikunderviseren.dk, og inddrager de festglade gæster ved at lade dem skabe deres egen udgave af kendte numre fra årets line-up. Med trykfølsomme felter på et interaktivt dansegulv kan festivalgæsterne selv styre musikken med deres hænder og fødder og jam'e i et spil musikalsk twister.

Jam Box viste sig, med et konstant bemandet dansegulv, at være et succesfuldt tiltag, der efterlader glade festivalgæster og et nedslidt dansegulv.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024