Virtual Reality Kikkert

Aarhus Universitet

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Aarhus Universitet

Virtual Reality Kikkert

Hvordan kan man aktivere turister og skabe rammerne for en kropslig oplevelse, som formidler Vestjyllands smukke natur og unikke kultur?

I samarbejde med en forskergruppe fra Århus Universitet udviklede vi projektet “Soundview”. En specialbygget kikkert udstyret med VR-briller og hovedtelefoner, der visualiserede Vestjyllands smukke natur, med 360 grader billeder af udvalgte områder i Vestjylland. Billederne blev fotograferet med 360 graders kamera, af lokale interessenter.

Som en modsætning til de fredfyldte naturbilleder vist i kikkerten, blev der brugt lydbilleder af forskellige karakteristiske kultur øjeblikke fra Vestjylland. For eksempel kunne billedet være Vesterhavet med bølgerne og klitterne, men lyden i ørerne være en kaotisk fiskeauktion eller lydene fra vindmøllerne der suser på markerne. Dette skabte stor kontrast mellem det visuelle og lydbilledet, som skabte refleksion omkring Vestjylland som turisme destination.

Har du en idé et lignende koncept, du skal have hjælp til at realisere? Kontakt os eller udfyld formularen nedenfor - vi elsker nye legekammerater!

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024