Come Closer

Storm20

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Storm20

Come Closer

Hvordan kan man, med en kunstnerisk vinkel, udfolde en billedsamling af Københavns historie på en interaktiv måde, der aktiverer de forbipasserende ved STORM20 caféen?

I samarbejde med STORM20, i København, blev COME CLOSER født. Et interaktivt lysværk, fremstillet af LED paneler, der med sensorer opfangede forbigåendes silhuetter og brugte dem til at afsløre historiske billeder fra Historie & Kunsts samlinger.

Udefra kunne de forbipasserende se deres egen silhuet afsløre billedet, der gemte sig bag den slørede effekt. Indenfor kunne man se de forbigåendes interagerende bevægelser i farvestrålende mønstre.

Projektet blev til som en del af Lighting Metropolis, der har til formål at udvikle, teste og demonstrere de bedste løsninger inden for smart belysning.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024