Personalized experience

Raptor Services

Raptor Services

Personalized experience

For softwarevirksomheden Raptor Services havde vi fornøjelsen af at producere en plug & play oplevelse til deres messestand. Med en ambition om at tiltrække og engagere messebesøgende skabte vi en interaktiv oplevelse, der med et smil fremhæver Raptor Services værditilbud.

På messestanden kunne de besøgende blive underholdt og overrasket over at være live på en skærm, som følger bevægelser. Via person-tracking udledes informationer om de besøgende, som gennem Augmented Reality bliver visualiseret live foran dem. Til at forevige oplevelsen og skabe et delbart minde var det muligt at tage et billede med dataoversigten og få det tilsendt til eget device.

Vi stod for realisering af idéen fra konceptudvikling med Raptor Services til programmering, produktion og design af plug & play løsningen.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020 og 2022