Climate Challenge

Klimatorium

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Klimatorium

Climate Challenge

Til Klimatorium, Danmarks Internationale Klimacenter, har vi udviklet ’Climate Challenge’. En oplevelse hvor de besøgende, med egen krop, kan styre vandets fald i en 2 x 6 meter stor interaktiv vandinstallation!

Når man træder ind af døren til Klimatorium er det første som møder dig en tunnel af vand – man stirrer vitterligt ind i en indendørs regnbyge, der vælter ned på det asfalterede underlag. Når nysgerrigheden vinder og man nærmer sig åbningen til glas-tunellen opdager man, at dette ikke blot er vandkunst. Nu stopper den første række af regn nemlig. Tilbage står spørgsmålet – stopper den næste række også hvis jeg træder ind?

Udover installationens åbenlyse funktion til at skabe opmærksomhed og omtale, så har installationen også et klart fagligt omdrejningspunkt. Fremtidens klimaudfordringer banker på døren – og vandets og ikke mindst menneskets rolle heri er ikke til at ignorere. Det er i samspillet, løsninger skal findes og handlinger skal skabes. Præcis det som Klimatorium er sat i verden for – og dermed det installationen tilsigter at skabe fokus på. Derfor er flere af løsningerne direkte implementeret i designet, som f.eks:
- Permeabel Asfalt, der suger vandet direkte ned i det indbyggede kar.
- Vandbehandlingsanlægget, der sørger for en bæredygtig drift med yderst begrænset løbende tilsætning af spædevand.
- Pumpen fra de lokale pumpe-giganter og meget mere.

Playground Marketing har haft det samlede ansvar for projektet - fra første idé til sluttelig realisering. En proces hvor mange partnere, lokale som nationale, har bidraget løbende for at få ambitioner til at holde hånd med realiteterne. Ingen nævnt, ingen glemt.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024