Netflix Boombox

Wavemaker

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Wavemaker

Netflix Boombox

I forbindelse med planlægning af en kampagne for Netflix, efterspurgte Wavemaker en kæmpe 80’er look boombox, som skulle afspille temasangen fra filmen Frækkere end politiet tillader.

Løsningen blev en kæmpe, mobil, retro boombox. Boomboxen blev bygget på en lastbil, som besøgte flere forskellige steder i Danmark. Her kunne man trykke på den store røde play knap og igangsætte den ikoniske titelmelodi til 'Beverly Hills Cop: Axel Foley'.

Det kan være svært at stå stille, når musikken først spiller, så der var dømt stopdans for alle forbipasserende og der blev udleveret merchandise til vinderne.

Lastbilen med sit imponerende look og ikoniske sang var på promotour i de største danske byer og sørgede for dans og god stemning i gaderne.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024