Sydbank Pokalen Truck

Sydbank

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Sydbank

Sydbank Pokalen Truck

Som hovedsponsor for pokalturneringen i fodbold, ønskede Sydbank at skabe en aktivitet, som på kampdage kan besøge udvalgte klubber og fejre fodbolden.

Løsningen blev Sydbank Pokalen Truck: et oplevelsesunivers på hjul, som bringer de besøgende tættere på fodbolden. Udenfor lastbilen mødes fansene først af fodbold-pool og andre events i en underholdende velkomst. Træder man indenfor i trucken åbenbares et interaktivt fodbold-univers, der bl.a. indeholder en digital historievæg og et interaktivt spil Sydbank-pong. Det hele er flot iscenesat med vægportrætter illustreret med vejen ’fra Marken til Parken’. På toppen af lastbilen findes dagens bedste pladser med fuld udsigt over området. Herpå er monteret fontænekanoner - klar til at fejre dagens vindere med fyrværkeri.

Sydbank Pokal Truck vil i sponsoratets levetid kunne opleves til udvalgte kampdage. Vores opgave var at skabe det samlede kreative koncept og realisere det.

Presse: https://ugeavisen.dk/ugeavisenodense/artikel/sydbank-pokalen-pokaldrama-og-masser-af-sjov

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020 og 2022