3D Kikkert

VisitFredericia

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

VisitFredericia

3D Kikkert

VisitFredericia havde et ønske om at implementere en anderledes oplevelse på toppen af Det Hvide Vandtårn, hvor byens historie og den gode udsigt skulle være omdrejningspunktet.

Løsningen blev en interaktiv kikkert, som giver en levende 3D stereoskopisk oplevelse. I kikkerten kan man tage på en virtuel rejse, hvor man kan se historiske 3D billeder fra de omkringliggende karakteristiske spots. Her kan man bl.a. tage med tilbage til dengang, hvor færdslen mellem Fyn og Jylland foregik via færgeoverfart og se, hvordan forbindelserne over Lillebælt har ændret sig igennem årene.

Fra vandtårnets panorama udsigt kan man med 3D kikkerten både se hvordan byen så ud for flere 100 år tilbage – og hvordan den ser ud i dag.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024