Storm Lab

Norrøna

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Norrøna

Storm Lab

Til det norske anerkendte tøjmærke Norrøna har vi i samarbejde med Sander Design udviklet Storm Lab, som er en integreret del af deres nyopførte flagship store i Oslo. Storm Lab er en udendørs-simulator indenfor, hvor de besøgende kan prøve og teste tøjets egenskaber i både vind og vand.

I Storm Lab kan man opleve 6 forskellige vejroplevelser, som er lige fra 'Misty Mountains' til 'In The Cyclone'. Vejroplevelserne adskiller sig hver især på mængden af vand og vind, som afhænger af hvilket produkt og egenskaber, der skal testes.

Hvis man ønsker den helt stormende oplevelse, kan det blæse op til 25 m/s og samtidig regne kraftigere end et skybrud. Til at binde hele oplevelsen sammen er installationen udstyret med 360 grader pixelstyret RGB LED lys, som løbende skifter farve og sikrer den helt rigtige stemning til den enkelte oplevelse.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024