Julebryg Automaten

Carlsberg

Carlsberg

Julebryg Automaten

Hvert år falder sneen den 1. fredag i november til J-dag. Dette sker med et brag af en fest bl.a. i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Her var vores opgave at at skabe en installation som aktiverer Carlsbergs tilstedeværelse i Jomfru Ane Gade under lanceringen af julebryggen og skaber synergi og content til Carlsbergs online tilstedeværelse.

Julebryg Automaten er en installation hvor deltagerne, med en uploadet selfie på Instagram med tilhørende hashtag #jdag og #tubog har muligheden for at få en belønning i form af en gratis iskold julebryg. Formålet med dette er at skabe brugerdrevet online content til promovering af Carlsbergs lancering af årets julebryg og samtidig skabe opmærksomhed omkring deres tilstedeværelse ved J-dag i Jomfru Ane Gade.

Dette skabte stor glæde blandt de festende, som hurtig skabte en stor menneskemængde ved Automaten foran baren NewCastle da sneen faldt klokken 20.59. Ved Automaten var glade nissepiger klar til at sprede god julestemning til de deltagende, som tog glade festbilleder af hinanden.

Notice: Undefined index: testimonial in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 65

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020