EUD Expo

Culture Works

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Culture Works

EUD Expo

For Culture Works havde vi fornøjelsen af at bidrage med fire digitale installationer til et nyt interaktivt vejlednings- og oplevelsesrum til Aarhus Kommune, som skal inspirere unge aarhusianere til at vælge en erhvervsuddannelse. Installationerne bidrager på hver sin måde til at udfolde erhvervsuddannelsernes mange muligheder, hvor faglige opgaver og interaktive oplevelser forenes. I oplevelsesrummene kan man opleve:

1. Digital guide
Den digitale guide er elevernes følgesvend under hele oplevelsen. Den sætter rammen og tager eleverne igennem alle oplevelsesrum, hvor qr-koder, billeder, opgavebeskrivelser og spørgsmål møder dem.

2. Logo designer
Logo designeren tager eleverne igennem til- og fravalg i en designprocs, hvor der blandt andet skal reflekteres over grafisk form, grafisk stil og farvepalette. Dette resultere i et endeligt design, som ud fra tilvalgende bliver genereret af en AI.

3. Interaktivt elskab
Eleverne møder her et mørkt rum, hvor en rød knap lyser. Strømmen er gået, så der skal trækkes et kabel og ledningerne skal forbindes til de rigtige symboler. Når opgaven er løst korrekt, tænder lyset i rummet.

4. Photo booth
Med afsæt i vores eksisterende photo booth har vi udviklet 9 filtre, der gennem animationer og AI teknologi sætter fokus på de forskellige erhvervsuddannelser på en inddragende og sjov måde.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024