Interaktivt legerum

Bone's

Vil du inspireres?

Vi krydrer din indbakke med cases, inspiration og tendenser fra den interaktive branche i vores månedlige nyhedsbrev.

Bone's

Interaktivt legerum

Et af de vigtigste elementer til et godt restaurant-besøg som børnefamilie er et godt legerum!

I forbindelse med åbningen af Bone’s nye restaurant i Aalborg, fik vi mulighed for at skabe et legerum fra bunden. Vi var med i processen fra det blot var nogle streger på en plantegning til rummet stod færdigt med aktiviteter til alle aldre og et smukt visuelt udtryk.

Det overordnede tema spiller ind i Bone’s storytelling og er med udgangspunkt i det vilde vesten, hvor cowboys vifter med deres hatte og sletterne strækker sig ud i horisonten. Med det som udgangspunkt har vi skabt et rum med digitale oplevelser, modsat mange af de legerum vi Playground’ere selv har mødt igennem tiden. Dertil er det blevet et interaktivt legerum, der lægger op til leg og bevægelse.

De større børn kan prøve kræfter med Augmented Reality spillet, hvor de kan agere sherif og gribe western-elementer, der falder i luften omkring dem. Ved at tage plads på en af de 4 iPad bænke kan børnene hjælpe med at dyrke kartofler, blomkål og andre grøntsager. Når en grøntsag er klar til at blive høstet kommer bondemanden og graver den op, og børnene lærer noget om afgrødernes vej fra jord til det bord de spiser ved i restauranten.
Når tempoet skal lidt ned, kan børnene kravle ind i en hyggelig præriehule med funklende stjernehimmel og prærielyde samt prøve kræfter med en spejllabyrint på væggen til at stimulere den taktile sans.

Warning: Undefined array key "testimonial" in /customers/8/1/9/playgroundmarketing.dk/httpd.www/pages/case.php on line 68

Vil du gerne høre mere?Giv Morten et kald

+45 71 74 75 29

.. eller udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Er du vores næste kunde?

Vi elsker nye legekammerater. Se hvordan vi arbejder med teknologi og skræddersyede løsninger.

Leder du efter vores produkter?

Vi har mange spændende produkter klar til booking.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2020 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024