Sneboldkampen

Lad jeres besøgende dyste i en digital sneboldkamp og skab et øjeblik med underholdende fordybelse.
Sneboldkampen

Sneboldkampen

I det digitale koncept, Sneboldkampen kan de besøgende tage kampen op mod pingvinerne. Sneboldkampen er vintersjov for alle legesyge sjæle, der vil være med til at besejre de snu pingviner.

Pingvinerne har besat det digitale vinterlandskab og udfordrer alle jeres besøgende til årets digitale sneboldkamp. Fra iPad-bænkene kan jeres besøgende sammen tage kampen op mod pingvinerne på skærmen. Pingvinerne skydes med snebolde – men man skal skynde sig, før man selv bliver ramt.

Det digitale spil, Sneboldkampen er en social oplevelse, der altid skaber sjov konkurrence blandt børn og voksne. Spillet er en perfekt pause og giver mulighed for fælles fordybelse blandt jeres besøgende.

Sneboldkampen kan bookes med 2 eller 4 iPad-bænke afhængigt af jeres behov. Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på jeres sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin