Skurkejagten

Underholdende spil, hvor jeres besøgende skal finde skurken og hans ting, inden han stikker af.
Skurkejagten

Skurkejagten

Kan jeres besøgende fange den onde skurk i det interaktive, digitale spil? I det digitale spil, Skurkejagten skal jeres besøgende fange skurken og få sat ham bag lås og slå. På de installerede iPad-bænke styrer spillerne en digital lommelygte, når de bevæger fingeren på skærmen. På den måde lyser de skærmen op, så de kan finde spor og til sidst fange den listige skurk.

Dette digitale spil er perfekt til at skabe fordybelse og koncentration hos jeres besøgende. Skurkejagten er et fantastisk spil og skaber muligheden for, at børn og forældre kan tage en pause og hygge sig i jeres lokaler. Hvis I ønsker at skabe underholdning til hele jeres målgruppe, er Skurkejagten det rette valg. Spillet er nemlig populært blandt både børn, unge og forældre - selv de helt små kan være med.

Det underholdende, interaktive spil kan bookes med 2 eller 4 iPad-bænke. Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på de sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin