Skrabelod

En sjov, digital konkurrence, der altid skaber opmærksomhed og deltagelse hos jeres målgruppe.
Skrabelod

Skrabelod

Mangler I en aktivitet til jeres næste event? Så kan denne digitale konkurrence være en oplagt mulighed for at tiltrække opmærksomhed og deltagelse fra jeres målgruppe.

I dette digitale Skrabelod kan jeres målgruppe skrabe sig til unikke præmier på deres telefoner. De skal blot sende en SMS, hvorefter de modtager et link, hvor de kan skrabe skærmens indhold og vinde en præmie. Det er altså nemt for jeres målgruppe at være med i jeres digitale skrabelods-konkurrence.

Denne digitale konkurrence er en perfekt pop-up-løsning til jer, der ønsker at tiltrække opmærksomhed fra jeres målgruppe. Samtidig kan det digitale Skrabelod hjælpe jer med at tiltrække flere kunder i butikken eller ved messestanden, hvis I gerne vil øge antallet af besøgende hos jer.

Vi har i alt tre forskellige digitale, pop-up konkurrencer, som kan tilpasses efter jeres behov. Hvis det digitale Skrabelod ikke er det rette for jer, kan vores digitale Lykkehjul eller Instagram Skærm også være en mulighed.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin