Skattejagten

Send jeres besøgende rundt på digital skattejagt hos jer og øg deres opmærksomhed til udvalgte steder.
Skattejagten

Skattejagten

Denne digitale Skattejagt er et koncept, der altid hitter hos familien – særligt hos jeres yngste målgruppe. Det er et velfungerende koncept, som skaber aktivitet, glæde og involvering. Konceptet er med til at sende jeres besøgende rundt efter digitale skatte – og I vælger selv, hvor de forskellige skatte skal findes.

Skattejagten er sammensat af plakater med QR-koder. Ved de udvalgte butikker bliver plakaterne sat op med et tematisk layout, der er tilpasset jeres behov. Gennem deres telefoner skal jeres besøgende scanne QR-koderne på plakaterne og opsamle de skatte, som gemmer sig. I alt skal jeres besøgende finde og scanne 5 koder, før de modtager en lille gave som belønning for deres deltagelse.

Hvis I gerne vil aktivere og skabe en sjov oplevelse for jeres besøgende, er Skattejagten det helt rigtige for jer. Dette koncept kan altid kombineres med flere af vores digitale koncepter, hvis I ønsker den fuldendte oplevelse for jeres besøgende.

Skattejagten kommer i 6 temaer: Valentinsdag, påske, sommer, Halloween, fødselsdag og jul. Hvis I har specifikke ønsker, kan vi altid tilpasse temaet til jeres unikke kampagne.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin