Perfect Match

Unikt koncept til butikker, varehuse eller kæder, som ønsker at inspirere deres kunder, vise produkter på en nytænkende måde og drive salg igennem in-store.
Perfect Match

Perfect Match

Hvad tror du, at der sker, hvis jeres produkter kommer på Tinder? Det digitale koncept, Perfect Match er designet til at give jeres målgruppe et produktmatch, så de bliver inspireret til deres næste køb.

Perfect Match er et digitalt koncept, der via. algoritmer baseret på jeres kunders adfærd og historik, kan foreslå det perfekte match til den enkelte bruger. Når det perfekte produktmatch er fundet, kan brugeren få tilsendt deres produktmatches – så de ved, hvor produkterne kan findes hos jer.

Dette digitale koncept er nemt at bruge og navigere i, og det vil derfor være oplagt for jeres besøgende at forsøge at finde det perfekte produktmatch. Perfect Match er en digital installation, som eksponerer jeres målgruppe for de produkter, som jeres butikker har valgt at fremhæve. Disse produkter præsenteres ét ad gangen. Herefter tager den besøgende stilling til, om de kan lide produktet eller ej. Når jeres bruger har taget stilling til et vilkårligt antal produkter finder Perfect Match, via. algoritmerne, tre perfekte produktmatches til brugeren.

Det unikke koncept kan tilpasses jeres behov og visuelle identitet. På den måde får I et produkt, som matcher jeres brand og inspirerer jeres målgruppe til deres næste køb i jeres butik.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se Perfect Match i brug

Case - Magasin Perfect Match

Perfect Match

Magasin
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin