Julemandens Rensdyr

Underholdende julekoncept for familien, der bringer julens magi og næstekærlighed i live hos jer i den travle juletid.
Julemandens Rensdyr

Julemandens Rensdyr

Det digitale julekoncept, Julemandens rensdyr er et underholdende julekoncept for hele familien – særligt hos jeres yngste målgruppe.

I den hyggelige juleinstallation kan jeres besøgende skabe deres eget digitale rensdyr. De kan gøre det digitale rensdyr personligt gennem udsmykning, farve og navn. Når deres rensdyr kommer ud af stalden, skal det forkæles – og det er altid rigtig hyggeligt! Jeres besøgende skal nemlig passe og pleje deres rensdyr med dejlige julekager, mælk, kys og kram. Når jeres besøgende har taget sig godt af deres søde, digitale rensdyr, ved at passe og pleje det, er rensdyret klar til at hjælpe julemanden. Julemandens kane bliver spændt på rensdyret – og det kan nu flyve ud med gaver til verdens børn.

Det digitale julekoncept, Julemandens Rensdyr er et kæmpe hit hos den yngste målgruppe, fordi det tryllebinder børnene og resten af familien. Dette digitale julekoncept bringer juleglæden ind i jeres lokaler, og skaber fordybelse og glæde blandt børn og forældre. Julekonceptet er med til at forlænge og forbedre besøget hos jer i en ellers til tider hektisk tid, og jeres besøgende forlader jer med et smil på læben.

Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på de sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin