Green Screen Booth

Lad målgruppen tage et foto i en iscenesat virkelighed tilpasset jeres kampagne.
Green Screen Booth

Green Screen Booth

Virkeligheden er fantastisk, men nogle gange kan det være sjovt at drømme og fantasere. Dette er muligt med vores Green Screen Booth, hvor de besøgende kan tage et foto med udskiftelig for- og baggrund, iscenesat efter formål.

Alt grafik på skærm og output tilpasses nemlig jeres kampagne, så I står som tydelig afsender på det delevenlige indhold og så de besøgende kan iscenesætte deres besøg i ’den anden verden’. Vi har simuleret alt fra feriefotos, rumrejser og meget andet.Har man ikke ønske om et specifikt tema, har vi en del standard temaer klar. Heriblandt et valentines day-, halloween- og juletema.

Green Screen Booth betjenes nemt. Først kan de besøgende via touch-skærmen vælge baggrund og forgrund, hvorefter nedtællingen til foto sættes i gang. Herefter godkendes foto og vilkår, inden det nemt deles til egen mobil via SMS, hvorfra det kan deles på de sociale medier.

Green Screen Booth er en del af Playground Booth og kan lejes på ugebasis til den enkelte event og indgår desuden i årslicensen til Playground Booth.

Pris fra 35.000 kr. ex. moms.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Vi er kåret til Børsen Gazelle 2019 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2018 Vi er kåret til Børsen Gazelle 2017 Vi støtter de Danske Hospitalsklovne i 2018, 2019 og 2020

Playground Marketing ApS

+45 71 74 75 29

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin