AR Ninja

Augmented Reality spil, der sætter målgruppen i centrum for jeres kampagne. Det perfekte koncept til at involvere målgruppen i jeres budskab og kampagne.
AR Ninja

AR Ninja

I vores Augmented Reality spil, AR Ninja kan målgruppen opleve sig selv live på skærmen i et grafisk univers, der er tilpasset jeres kampagne. I AR Ninja skal spillerne fange grafiske elementer på skærmen og optjene point ved at bevæge armene og lave fagter.

Augmented Reality spil er for både børn, unge og voksne, og er en god måde at aktivere jeres målgruppe, så de involverer sig i kampagnen. AR Ninja er derfor en oplagt aktivitet til at kunne repræsentere jer og skabe en god interaktionsoplevelse for målgruppen. Vores Augmented Reality spil er bl.a. blevet brugt på messer, in-store, til retail samt til open-by-night.

Vores Augmented Reality spil, AR Ninja kan altid tilpasses jeres behov, så vi sikrer, at jeres budskaber bliver formidlet gennem dette underholdende event. I kan også vælge AR Ninja i et prædefineret tema til årets højtider f.eks. Halloween, Valentinsdag, påske og jul.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Vi er kret til Brsen Gazelle 2019 Vi er kret til Brsen Gazelle 2018 Vi er kret til Brsen Gazelle 2017 Vi sttter de Danske Hospitalsklovne i 2018 og 2019

Inspiration og dagligdag

Tilmeld vores månedlige nyhedsbrev og bliv inspireret med nye cases og tendenser fra den interaktive branche.

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj

Vi er på Facebook Vi er på Instagram Vi er på Linkedin