Gavegenerator

Lad jeres målgruppe blive inspireret til det perfekte gavekøb med afsæt i personlige præferencer og behov.

Gavegenerator

At finde den perfekte gave er ikke nemt. Specielt ikke, hvis du skal finde flere gaver på én gang eller mangler inspiration til den helt rigtige gave. Vi ved, hvor frustrerende det kan være at mangle idéer til en gave, som med garanti kan vække glæde. Så hvorfor ikke hjælpe jeres besøgende med inspiration med afsæt i deres behov og præferencer? Gavegeneratoren hjælper nemlig jeres målgruppe med at finde det rigtige udvalg af gaver hos jer.

Vores digitale gavekoncept imødekommer efterspørgslen på idéer til gaveindkøb, og er nem og hurtig at bruge. Gavegeneratoren søger automatisk i kataloget af produkter og priser, som er uploadet i systemet hos jer. På touch-skærmen indtaster jeres målgruppe først køn og alder på den, som de skal købe gave til. Herefter det ønskede budget for den gave, som skal findes. Med disse oplysninger foreslår den digitale gavegenerator en liste af gaveidéer, som passer til jeres målgruppes behov. De kan desuden downloade listen til telefonen og blive guidet rundt, så de kan købe gaven.

Den digitale gavegenerator er en sikker succes, særligt i julen, fordi gavegeneratoren giver gaveidéer til jeres besøgende. Desuden kan jeres målgruppe også bruge det digitale gavekoncept til at finde deres egne gaveønsker, da gavelisten kan deles med andre – nemt og hurtigt. Gavegeneratoren kan desuden bruges i forbindelse med årets mange andre kampagner.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se Gavegenerator i brug

GAVEGENERATOREN

Steen & Strøm
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj